top of page

ons. 04. mai

|

Radisson Blu Royal Hotel

Styredagen: Grønn bærekraft i praksis

Hvilke regulatoriske og markedsmessige krefter kommer til å påvirke vanlige virksomheter og styrer, og hvilke konkrete grep kan man ta for å møte dem?

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Styredagen: Grønn bærekraft i praksis
Styredagen: Grønn bærekraft i praksis

Tid og sted

04. mai 2022, 12:00 – 16:00

Radisson Blu Royal Hotel, Dreggsallmenningen 1, 5003 Bergen, Norge

Om arrangementet

Vi tar sikte på å gi deg årets mest konkrete og minst høytsvevende konferansen om grønn omstilling. Hva må du forholde deg til, og hva kan du gjøre?

Styreakademiet ønsker velkommen til Styredagen 2022 hvor vi ønsker å sette et tydelig fokus på overgangen til grønnere løsninger, og hvordan dette konkret slår ut for norske virksomheter. Målet er å hoppe bukk over store ord, og gå konkret inn i materien.

Program

Du vil treffe Sindre Dueland fra KPMG og Ingunn Aanes fra EY som i samarbeid går gjennom EUs taxonomi, og hvilke krav og forventninger som settes av markedet og det offentlige. Videre er Dan Skansen intervjuet om styrearbeidet i Bergen Carbon Solutions før Mette Nygård Havre fra Grønne Verdier som sammen med Jan Georg Lehman fra Knowit, Henriette Sæther Tveit fra Tryg og Tor Mario Auran fra Norengros Brusdal vil fortelle om hvordan man konkret kan møte kravene som stilles.

12.00 Lunch

12.45 Introduksjon: Rasmus Haugen Sandvik fra Styreakademiet innleder om ulike bærekraftsbegreper, grønnvasking, og styrets rolle i det grønne skiftet.

13.00 Gjennomgang av EUs bærekraftstaxonomi: Sindre Dueland fra KPMG og Ingunn Aanes fra EY drar i fellesskap gjennom EUs nye bærekraftsregelverk og hvilke virkninger dette får for store og små virksomheter.

13.30 Pause

13.45 Forventninger fra marked og myndigheter: Sindre og Ingunn fortsetter om hvordan forventninger fra markedet og myndigheter legger direkte og inndirekte press på dagens virksomheter og forretningsmodeller.

14.15 Bærekraft som forretningsmodell: Dag Skansen er  aksjonær og styreleder i Bergen Carbon Solutions AS. Et selskap som mange mener er noe av det mest spennende Bergen har få by på - sett i bærekraftsperspektiv. Skansen er intervjuet av StyreAkademiet Vestland om hva deres produkt betyr for framtidig bærekraft og vekst, og om de viktigste styreutfordringene i utviklingen av et slikt «framtidsselskap». Intervjuet blir presentert på Den regionale Styredagen for Vestland.

14.30 Pause

14.45 Hvilke verktøy og løsninger finnes for de bredde lag av norske bedrifter?: Mette Nygård Havre fra Grønne Verdier vil sammen med Jan Georg Lehman fra Knowit, Henriette Sæther Tveit fra Tryg  og Tor Mario Auran fra Norengros Brusdal diskutere og forklare hvordan man konkret kan møte kravene som stilles.

16.00 Avslutning: Arrangmentet slutter klokken fire, men vi holder av bord dersom noen ønsker å bli med å ta en matbit.

Vi gjør også oppmerksom på at du kan bli medlem av Styreakademiet her og dermed få gratis tilgang til arrangementet.

Hjertelig velkommen!

Foto av Yehezkiel Gulo.

Billetter

 • Medlem

  kr 250,00
  +Tjenestegebyr på kr 6,25
  Salget ble avsluttet
 • Ikke medlem

  kr 750,00
  +Tjenestegebyr på kr 18,75
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Del arrangementet:

bottom of page