top of page

ons. 15. jan.

|

Litteraturhuset i Bergen

Workshop om bruk av mentor i styresammenheng

En god mentor kan være et godt «utviklingsverktøy» for et styre, men hvordan bruker man egentlig det? I workshopen vil vi jobbe med å klargjøre mentorrollen og hvordan mentoring kan brukes som en «bro» inn til styret. for å bidra til styreutvikling, og som et mulig verktøy i styrerekrutttering.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Workshop om bruk av mentor i styresammenheng
Workshop om bruk av mentor i styresammenheng

Tid og sted

15. jan. 2020, 08:00 – 10:00

Litteraturhuset i Bergen, Østre Skostredet 5, 5017 Bergen, Norge

Om arrangementet

En god mentor kan være et strålende «utviklingsverktøy» for et styre, men hvordan bruker man egentlig det?

I England og USA er mentoring mer utbredt, og da i litt ulike former som vi lar oss inspirere av.

For mentoree kan mentoring hjelpe deg med å bygge opp selvtilliten din, få ny innsikt, kunnskap eller forståelse, slik at du med større selvtillit kan bidra med verdi inn i organisasjonen eller i styrerommet. For mentoren vil det å arbeide sammen med talenter gi enorm verdifull input i form av helt andre og nye perspektiver, i form av ny forståelse eller kompetanse.

Så mentoring gir vesentlig verdi begge veier, men må mentoren være eldre og mentoreen yngre? Nei, slik er det ikke lengre, og til å fortelle oss litt om hvordan mentoring oppleves har vi invitert Stine Andreassen som har Vipps sjef Berit Svendsen som sin mentor og høre litt om hvordan de felles har verdi av hverandres erfaringer og kunnskap.

Del arrangementet:

bottom of page