top of page

tor. 18. juni

|

Webinar, Zoom

Styrets rolle i koronatiden

Vi inviterer til webinar med vårt eget styremedlem Tom Georg Olsen fra Miles. Han har invitert med seg Aslak Sverdrup, adm. dir i Akvariet og Kjetil Smørås, adm. dir i De Bergenske til en prat om styrets rolle i koronakrisen.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer her
Styrets rolle i koronatiden
Styrets rolle i koronatiden

Tid og sted

18. juni 2020, 09:00 – 10:00

Webinar, Zoom

Om arrangementet

Akvariet, De Bergenske og Miles er tre selskaper som på ulike måter har blitt rammet av koronakrisen. Lederne vil fortelle litt fra sine bedrifter, med vekt på styrets rolle i denne spesielle tiden. De vil også fortelle fra andre styrer der de har verv. For hvordan har samspillet mellom administrasjon og styret vært under pandemien? Har det blitt endret? Hvordan har styret konkret blitt brukt? Har de hatt flere møter? Mer kommunikasjon enn vanlig? Og hvilke beslutninger har styret tatt som påvirker veien videre for bedriften? 

Tom Georg Olsen er konserntjener i Miles. For ham ble den største utfordringen å flytte hele staben på hjemmekontor og få driften til å fungere når alle ansatte oppholdt seg på ulike steder. Tom Georg har flere styreverv som han også vil dele erfaring fra. 

Aslak Sverdrup måtte stenge Akvariet og permittere ansatte. Den daglige driften med dyrenes ve og vel måtte selvsagt fortsette. Men den daglige inntjeningen forsvant over natten. Samtidig skulle han lede styret i Bergen Næringsråd og BIR. Hvordan sjonglerer man så mange baller i en krevende tid?

Kjetil Smørås og De Bergenske kunne ikke sende alle de ansatte på hjemmekontor. De ansatte måtte være på plass for gjestene. Men hva skjedde når landet stoppet opp og gjestene uteble? Da ble det permitteringer på hotellene også. 

Det blir anledning til å stille spørsmål til lederne etter deres presentasjoner. 

Lenke til webinaret: http://link.miles.no/styreakademiet_180620 

Du trenger ikke være medlem av StyreAkademiet for å delta - og dette webinaret er gratis for alle

Velkommen til et spennende webinar!

Del arrangementet:

bottom of page