top of page

tir. 22. nov.

|

Litteraturhuset i Bergen

STYRER I ENDRING – konsekvenser for rekruttering av styrer og av daglig leder

Det er en tydelig endring på gang i norske styrer. Dette slår inn i styresammensetning, styrerekruttering og i rekruttering av daglig leder. Viktig budskap til eiere, styremedlemmer, daglige ledere og styrekandidater.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
STYRER I ENDRING – konsekvenser for rekruttering av styrer og av daglig leder
STYRER I ENDRING – konsekvenser for rekruttering av styrer og av daglig leder

Tid og sted

22. nov. 2022, 18:00 – 19:30

Litteraturhuset i Bergen, Østre Skostredet 5, 5017 Bergen, Norge

Om arrangementet

I en undersøkelse i regi av StyreAkademiet fikk vi fram hva som kjennetegner styrer i bedrifter som gjør det godt. Styrene i disse suksessfulle bedriftene vil her som ellers trolig danne mønster for andre styrer, men det tar tid. I dette åpne medlemsmøtet får du anledning til å ta til deg dette tidlig, og i fortettet form.

I møtet vil Victor Jensen, leder i StyreAkademiet Norge, innlede med å vise til hva som ser ut til å være mest typisk for styrer i bedrifter som gjør det godt. Dette på basis av den nevnte undersøkelse, og han viser til hva en logisk sett kan utlede av undersøkelsen over mot framtidig styresammensetning og styrepraksis.

Deretter vil Kolbjørn Preus, leder i Aboard, fortelle om hva de gjør i praksis når de skal bistå styrekandidater med å fremme sitt kandidatur, og hvordan en bistår eiere med å rekruttere det rette styret og den den rette, daglige leder. 

Kolbjørn er en erfaren rekrutterer på dette nivået, og følger utviklingen tett. Han ser hvordan fremtidens styrer tar form, og gir gode tips på hvordan en bør tenke – enten man er styrekandidat eller eier/styreleder som skal rekruttere styremedlemmer.

Aboard har en egen database som både styrekandidater og bedrifter som søker nye styreledere og styremedlemmer kan benytte seg av. Aboard har lagt ut sine tilbud på en enkel form i StyreportalNorge, og som en finner her – https://www.styreakademiet.no/styrerekruttering

Billetter

 • Medlem

  kr 0,00
  Salget ble avsluttet
 • Kunde av Harris

  kr 0,00
  Salget ble avsluttet
 • Ikke medlem eller kunde

  kr 250,00
  +Tjenestegebyr på kr 6,25
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Del arrangementet:

bottom of page