top of page

ons. 19. okt.

|

Harris Advokatfirma AS

Styreansvar og Styreansvarsforsikring

Det har de senere år blitt et stadig større fokus på ansvaret som medfølger rollen som styremedlem. Advokat Knudtzon fra Harris Advokatfirma og Ove L. Nes fra Tryg vil på en praktisk måte redegjøre for temaet gjennom konkrete eksempler.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Styreansvar og Styreansvarsforsikring
Styreansvar og Styreansvarsforsikring

Tid og sted

19. okt. 2022, 16:30 – 17:45

Harris Advokatfirma AS, Dreggsallmenningen 10, 5003 Bergen, Norge

Om arrangementet

I samarbeid med Harris Advokatfirma AS og Tryg arrangerer StyreAkademiet Vestland foredrag om Styreansvar og Styreforsikring

Det har de senere år blitt et stadig større fokus på ansvaret som medfølger rollen som styremedlem. Det er også stadig flere styreansvarssaker som føres i norske domstoler. 

Advokat Knudtzon fra Harris Advokatfirma og Ove L. Nes fra Tryg vil på en praktisk måte redegjøre for temaet blant annet gjennom konkrete eksempler på ansvarssaker og gi råd og tips for å unngå å havne i ansvar - og ikke minst hva en bør gjøre dersom man som styremedlem får erstatningskrav mot seg – herunder også forsikringsselskapets rolle dersom styreansvarsforsikring er tegnet. Videre vil det fokuseres på nye krav til styret i forhold til bærekraft, GDPR/Datasikkerhet mv.

Foredragsholdere: Senioradvokat Birgitte H. Knudtzon i Harris Advokatfirma AS og Product Management – Ansvar, Transport og Auto Ove L. Nes i Tryg

Det blir lett servering av kaffe, mineralvann, og frukt/snacks

Påmelding er gratis for medlemmer av StyreAkademiet og kunder av Harris og Tryg

Billetter

 • Medlem

  kr 0,00
  Salget ble avsluttet
 • Kunde av Harris eller Tryg

  kr 0,00
  Salget ble avsluttet
 • Ikke medlem eller kunde

  kr 250,00
  +Tjenestegebyr på kr 6,25
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Del arrangementet:

bottom of page