top of page

tir. 09. feb.

|

Webinar, Teams

Sosiale entreprenører

Hva kan tradisjonelle styrer lære av styrene til sosiale entreprenører? Vi inviterer til spennende webinar med tre fremragende ledere som skaper business av å fikse sosiale samfunnsutfordringer.

Registreringen er gjennomført
Se andre arrangementer
Sosiale entreprenører
Sosiale entreprenører

Tid og sted

09. feb. 2021, 15:00 – 16:00

Webinar, Teams

Om arrangementet

Flere og flere gründere, investorer og arbeidstakere vil gjøre verden til et bedre sted. Derfor har man sett en stor vekst i antall sosial entreprenører, fond og selskaper med fokus på "impact investing", og etablerte bedrifter som markedsfører med sine verdier og CSR-arbeid for å rekruttere de beste talentene.

Sosialt entreprenørskap er ikke lenger en nisje, men noe som påvirker ethvert selskap. Vi har derfor invitert tre dyktige sosiale entreprenører til å fortelle om sine selskaper utifra et styreperspektiv. Undersøkelser viser at styrer i denne typen bedrifter ofte fungerer bedre enn tradisjonelle styrer. Hva kan dette skyldes? Krever styrearbeid i sosialt entreprenørskap andre innfallsvinkler og egenskaper enn i tradisjonelle?

Om entreprenørene: Leila Rezzouk leder den frivillige organisasjonen Papillon. De skaper trygge fellesskap og bidrar til sosial tilhørighet til unge med krysskulturell bakgrunn.

Kathrine Martinsen er daglig leder i Folkelig. Et selskap som utvikler kunnskapsbaserte verktøy for lokalt folkehelsearbeid som igjen bidrar til å redusere sosiale ulikheter i helse. Innenfor Folkelig finner du både Gategym, Smaksverkstedet og Matjungelen.

Sigrid Petersson Nedkvitne, grunder av Friskus. En bedrift som er leverandør av et helhetlig aktivitets- og frivillighetsverktøy. De jobber tett sammmen med norske kommuner, frivillige ildsjeler og organisasjoner. De har rett og slett bygget et nettverk for aktivitet og mening.

Del arrangementet:

bottom of page