top of page

tor. 31. aug.

|

Litteraturhuset

Matcher styret organisasjonen?

Et verdiskapende styre med mangfold og tverrfaglig kompetanse skaper resultater. Hva ser eierne etter når de jakter styremedlemmer? Hvordan få styreverv? Vet du egentlig hva du går til når du blir forespurt om styreverv? Hvilken fase er selskapet i?

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
Matcher styret organisasjonen?
Matcher styret organisasjonen?

Tid og sted

31. aug. 2023, 16:15 – 18:00

Litteraturhuset, Østre Skostredet 5, Bergen

Om arrangementet

Konsekvenser av styrets sammensetning står på agendaen. Du får høre om kompetanse og erfaring, mangfold og komplementære ferdigheter, kulturell passform og integritet. 

Du møter:

Styrearbeid og styresammensetning fra et investorperspektiv - Hilde Støle Pettersen 

Hilde er managing partner i Momentum Capital III AS. 

Før Hilde begynte i Momentum arbeidet hun i Boston Consulting Group, primært med lønnsomhetsforbedring og organisasjonsutvikling innenfor et bredt spekter av bransjer. Verktøyene og ferdighetene utviklet i hennes konsulentkarriere har vist seg verdifulle i egenskap av tidligfaseinvestor og styremedlem i en rekke selskap. Hilde har en Master of Science in Finance fra NHH og en Bachelor of Science in Business and Administration fra Université de Toulouse 1 i Frankrike.

Hvordan posisjonerer seg for styreverv - Bjørn Alsterberg

Bjørn er partner og hodejeger i Visere.

Bjørn har 20 års erfaring fra rekruttering og konsulentselskaper. Han har en sterk interesse for innovasjon, digitalisering, IT, mennesker og prosesser. Han har vært med i innovasjonsmiljøet nasjonalt og internasjonalt i over 8 år og har lang styreerfaring og styreverv for ulike bedrifter. Bjørn har også vært med å etablere Pitstop Norge som forebygger utenforskap. Han er utdannet siviløkonom fra NHH og har tilleggsutdannelse om IOT fra MIT og samhandlingsprosesser fra NTNU. 

Hvordan få mangfold i kompetanse, bakgrunn, perspektiver og kulturell passform - Francine Mbanza Jensen

Francine er leder for Empo Flerkulturelt Ressurssenter i Kirkens Bymisjon i Bergen.

Francine er også grunnleggeren av Unity Spark, en katalysator for gründere med flerkulturell bakgrunn. Hun har skapt tegneserien om den norsk-burundiske superhelten Kira. Francine er også styremedlem, blant annet i Grønneviken As.

Praktiske opplysninger

Det serveres kaffe og en enkel matbit.

Det legges inn pauser for påfyll av kaffe og prat.

Vi gleder oss og ser frem til å møte deg. 

Arrangement er gratis for medlemmer i StyreAkademiet. Ta gjerne med en kollega eller venn.

Del arrangementet:

bottom of page