top of page

tir. 21. apr.

|

Webinar, Zoom

Kunstig intelligens

Hvordan vil kunstig intelligens vil påvirke styring og ledelse? Styrearbeid vil fortsatt dreie seg om strategi, organisasjon og styring/kontroll, samt det å bygge det rette omdømmet og den rette bedriftskultur. Men verktøyene og løsningene for å få dette til, er blitt så uendelig mye kraftigere.

Registration is Closed
See other events
Kunstig intelligens
Kunstig intelligens

Tid og sted

21. apr. 2020, 18:00 – 19:30

Webinar, Zoom

Om arrangementet

Har styret og ledelsen satt seg inn hva maskinlæring og kunstig intelligens (AI) virkelig kan bety for utøvelsen av egen styre- og leder-rolle, og de muligheten det gir for effektiv og framtidsrettet styring, ledelse og bedriftsutvikling?

Å få på plass et «styringssystem» som er enkelt og oversiktlig i bruk, men designet av type spisskompetanse som en bare finner flust av i selskaper som Apple og Google? 

På møtet er vi så heldige at vi har fått Karl Johan Haarberg til å dele sin kunnskap om tema. Han er dataforsker som har jobbet med noen av verdens fremste selskaper på dette feltet, er deleier og styremedlem, og jobber å gi kunden de styringsløsninger de trenger, basert på kundens egen, teknologisk plattform.

Styringsløsninger der en tar i bruk framtidens løsninger basert på maskinlæring og kunstig intelligens for lærings- og utviklingsrettet rapportering, analyse og innsikt. 

Han tilbyr seg å holde foredrag for styrer og/eller ledelse om hvordan maskinlæring og kunstig intelligens velter inn over oss, og gir uante muligheter for å skape en bedre topp- og bunnlinje og gi økt kundeinnsikt og medarbeider-verdi.

Tema i foredraget, rettet mot styre og ledelse:

  1. hva skjer innen maskinlæring og kunstig intelligens?
  2. hvordan påvirker dette virksomhetene?
  3. hva er truslene og mulighetene, og hvordan velge den rette strategi?
  4. hvordan utnytte mulighetene?
  5. de viktigste fallgruvene – og noe suksess-historier

Del arrangementet:

bottom of page