top of page

tir. 14. mai

|

Grieg-Gaarden, auditoriet

Den Regionale Styredagen

Årets regionale styredag «slutter rekkene» fra eierperspektiv via styreleder til daglig leder. Hvordan eiere, styret og ledelsen sammen kan skape handlekraft og gjennomføring fra eiers bestilling til iverksatt strategi i organisasjonen blir dagens spennende tema.

Registreringen er lukket.
Se andre arrangementer.
Den Regionale Styredagen
Den Regionale Styredagen

Tid og sted

14. mai 2024, 12:00 – 16:00

Grieg-Gaarden, auditoriet, C. Sundts gate 17-19, Bergen

Om arrangementet

Du møter rutinerte ledere som vil tydeliggjøre hvordan selskapets overordnede beslutningskjede samlet kan skape verdi uten å blande rollene. Rykende fersk styreundesøkelse og gode diskusjoner får du også.

Som foredragsholdere møter du:

Elisabeth Grieg har lang ledererfaring fra privat næringsliv og ideelle organisasjoner. Hun er utdannet ved Handelshøyskolen BI og innen ledelse ved Universitetet i San Francisco. I dag er hun blant annet styreleder i Grieg Maturitas som er Grieg Gruppens eierselskap og Norled. Hun er også styremedlem i Talent Norge, Grieg Foundation, G2 Ocean, Grieg Maritime Group og Sos-Barnebyer Norge. Elisabeth var den første kvinnelige presidenten i Norges Rederiforbund og har alltid frontet kvinner i styre- og ledelse. Denne dagen har hun eierhatten på.

Bjart Nygaard er utdannet sivilarkitekt fra London og har tidligere vært adm.dir. i GC Rieber Eiendom. Han har en rekke styreverv blant annet som styreleder i Fløibanen og Fløirestauranten AS, GC Rieber Fondene, AdO Arena, Florvåg Bruk Holding, Bergen Arkitekt Høyskole og Bømlo Storsenter AS. Han er også styremedlem i GC Rieber AS. I tillegg arbeider han med flere konsulentoppdrag, blant annet utvikling og bygging av seniorboliger. Bjart vil denne dagen snakke seg varm om rollen som styreleder. 

Mariell Sæternes er daglig leder i Salgs- og Reklameforeningen (SRF) og har tidligere arbeidet som senterleder i Xhibition. Hun er styremedlem i vestlandsbedriften Skogstad Sport og på fritiden styremedlem i Tertnes Håndball. SRF er en forening med liten administrasjon og styret bidrar gjennom frivillighet til organisasjonens arbeid. Styreleder skiftes årlig. Mariell har den utfordrende rollen som daglig leder.

Victor Jensen er cand.polit, styreleder i StyreAkademiet Norge og styremedlem i StyreAkademiet Vestland samt deleier, styreleder og styremedlem i flere selskaper. Victor har også bakgrunn som lederansvarlig, personalsjef og strategiansvarlig i DNB Finans. Til daglig arbeider han som rådgiver innen eierskap, styre og ledelse. I regi av StyreAkademiet har han stått for tidligere styreundersøkelser som har fått mye presseomtale, blant annet i Finansavisen. Victor vil presentere StyreAkademiets rykende ferske styreundesøkelse som også danner grunnlag for refleksjon og god diskusjon.

Panelsamtale med diskusjon, spørsmål og svar runder av en dag vi håper vil gi deg inspirerende og konstruktivt påfyll og noe til ettertanke.

Heng på om du vil

Fra 16.30 blir det mulighet for hyggelig prat, en matbit og noe i glasset på Clarion Hotel Admiral like ved. Første glasset er på oss. Utover dette gjøres eget forbruk på drikke opp direkte med restauranten. NB. Separat påmelding er nødvendig av hensyn til servering.

Vi gleder oss og ser frem til å møte deg

Melder du deg inn i StyreAkademiet Vestland holder du deg oppdatert på det som skjer på styrearenaen. 

Bli medlem: styreakademietvestland.no/medlemskap

Praktiske opplysninger

Du er hjertelig velkommen til kaffe og en matbit fra kl.11.30.

Pauser legges inn for påfyll av kaffe og prat.

NB. Mat er ikke tillatt i konferansesalen.

Om du ønsker kan kaffen tas med inn.

Lokasjon og transport

Grieg-Gaarden har sentral beliggenhet enten du kommer til fots, med offentlig transport eller egen bil. Trenger du parkering er nordlig ende av Klostergarasjen det enkleste. Derfra tar du heisen til Muren og har to minutters gange til byggets hovedinngang. Konferansesalen ligger i 2. etasje.

StyreAkademiet Vestland er en ideell organisasjon og foredragsholdere bidrar uten honorar.

Som takk gir vi en gave til Kirkens Bymisjon lokalt.

Hjertelig takk til Grieg Gruppen som vederlagsfritt har lånt ut sine lokaler.

Takk rettes også til vår faste støttespiller Harris Advokatselskap AS.

Billetter

 • Billett medlem

  kr 300,00
  Salget ble avsluttet
 • Billett ikke medlem

  kr 900,00
  Salget ble avsluttet
 • Billett inkl. medlemskap

  kr 1 250,00
  Salget ble avsluttet
 • Billett inkl. medlemskap u/40

  kr 750,00
  Salget ble avsluttet
 • Arrangør & foredragsholder

  kr 0,00
  Salget ble avsluttet
 • Deltagelse mingling 16.00

  Inkl. buffet med pizza, ost & skinke. Eget forbruk på drikke utover første glass gjøres opp direkte med restauranten.

  kr 230,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Del arrangementet:

bottom of page