top of page
Søk

Styremedlem Tom Georg Olsen

Tom Georg Olsen er konserntjener, styreleder og medgründer i Miles AS. Han er utdannet sivilingeniør, ingeniør og hjelpepleier og har nærmere 30 års ledererfaring fra store og små virksomheter. Miles AS har blitt kåret til Norges beste arbeidsplass to ganger og til en av landets mest innovative bedrifter i 2016, 2017, 2018 og 2019. NHH har forsket på bedriftens ledelsesfilosofi, som har blitt omtalt i en rekke aviser og ledermagasiner. I 2018 ble Tom Georg nominert til EYs Entrepreneur of the Year. Hans jobbtittel «konserntjener» ble samme år kåret til «Norges beste stillingstittel» av Norske Informasjonsrådgivere.


Privat er Tom Georg opptatt av trening og bøker. Han er også fokusert på rettskriving og setter gjerne listen så høyt at til og med han selv sliter med å komme over. Tom Georg holder jevnlig foredrag om tillitsbasert ledelse, kulturbygging og verdibasert rekruttering med bakgrunn i teori og forskning, samt med konkrete eksempler og praksis fra egne virksomheter. Han er også gjesteforeleser på ulike lederprogrammer og på NHH og BI, samt fast skribent om HR & Ledelse på tirsdagmorgen.no.


Tom Georg har erfaring fra en rekke styrer, både som styreleder og styremedlem gjennom mange år. Han har ulike styrekurs, samt en styreutdanning fra Scandinavian Executive/INSEAD i 2018/2019. Han tar gjerne mentoroppdrag for daglige ledere, styremedlemmer, styreledere eller for et samlet styre.

bottom of page