top of page
Søk

Styremedlem Stine Andreassen

Stine Andreassen er daglig leder og gründer bak WA.works, et digitalt verktøy for rekruttering av IT-talenter. Med en bachelor i Entreprenørskap og Økonomi, er Stine en innovatør som trives best når hun leder fremoverlente og kreative mennesker mot et klart (og gjerne litt hårete) mål. I 2020 ble Stine kåret til en av Norges fremste tech kvinner.


Hun er en person som krever mye av de hun jobber med og som har lite tålmodighet for middelmådighet. Til gjengjeld har hun en unik evne til å dra det beste ut av folk, og til å skape imponerende resultater med lite tid og ressurser.


På fritiden liker Stine å koble av, gjerne på en strand med en bok eller ti, eller på en takterrasse med et glass vin eller to. Hun liker å reise både med andre og helt alene, og elsker å oppleve ny kultur, natur, arkitektur og kunst. Når hun ikke samler krefter på en spennende ferie, så koser hun seg gjerne med en god TV-serie.


Stine er ny i styreverv-verden, men har de siste fire årene lært mye fra å rapportere til WA.works styret. Nå gleder hun seg til å plukke opp enda mer fra sine erfarne og engasjerte kolleger i Styreakademiet Vestland!

bottom of page