top of page
Søk

Styremedlem Mette Nygård Havre

Mette Nygård Havre er daglig leder i selskapet Grønne verdier. Her jobber hun som klimamotivator hos ulike aktører i næringslivet. Mette driver også folkebevegelsen @spisoppmaten. Hun har vunnet flere priser for sitt arbeid. Blant annet ble hun kåret til årets markedsfører av SRF i 2016 og ble tildelt miljøprisen av Hordaland fylkeskommune i 2018.


Mette er utdannet lærer og journalist. Hun jobbet tre år i TV2 før hun begynte i renovasjonsselskapet BIR AS. Først som informasjonskonsulent, deretter som kommunikasjonssjef. Årene i BIR ga Mette en aha-opplevelse og et stort miljøengasjement vokste seg frem. Der så hun med egne øyne de store avfallsmengdene og all den spisbare maten som kastes. Det ønsket hun å gjøre noe med og startet derfor @spisoppmaten i sosiale medier, noe som har vokst seg stort de siste årene. Per 2020 har hun over 100 000 følgere i sosiale medier.


For Mette går jobb og fritid som hånd i hanske. Men når hun skal koble helt av er det fjellet som kaller. Enten med joggesko eller ski på beina. Gjerne på tur med barna. Mette har hatt en rekke styreverv i små og mellomstore bedrifter opp igjennom årene. Hun er opptatt av entreprenørskap og brenner for å få de unge på banen. Mette er også svært samfunnsengasjert og er stadig å finne i debatter i både lokale og nasjonale medier. Da er fokuset aller helst rundt de grønne verdiene, som å gjøre oss alle til matreddere.

Comentarios


bottom of page