top of page
Søk

Styremedlem Bjørg Hatlem

Bjørg er utdannet bedriftsøkonom fra BI. Hun har lang erfaring fra endringsledelse i ulike virksomheter. Hun har jobbet i store - og mellomstore bedrifter både offentlig og privat, med Norge og Skandinavia som ansvarsområde. Hun liker å jobbe selvstendig, er løsningsorientert og praktisk anlagt. Bjørg blir lett engasjert, entusiastisk og kreativ, liker å lede ved å prestere gjennom andre. Hun er inkluderende og en god kulturbygger.

Privat er Bjørg en ivrig fjellvandrer, trimmer i TIF Viking og bruker sin fritidsbåt i sommersesongen. Hun prioriterer hytten så ofte som mulig sammen med familie og venner. Ellers glad i å reise og en flittig bruker av kunst og kulturtilbud.


Bjørg har mye styreerfaring som både styreleder og styremedlem i ulike virksomheter og organisasjoner. Hun har gjennomført Styrekompetanse I og II ved Handelshøyskolen BI, samt kurs i styrearbeid ved StyreForeningen.


Hun er nå "pensjonist", og kan bruke desto mer tid på styreverv. Nå bruker hun mye tid som styremedlem i Bergen Sanitetsforening som er i en krevende og interessant tid med utvikling, forbedring og investering i tilbud for brukergrupper i alle aldre. Videre er hun styremedlem i BIR Transport AS, Legatstyret i Bergen Røde Kors og StyreAkademiet Vestland.

bottom of page