top of page

ons. 23. mars

|

Litteraturhuset

Digitale trusler og muligheter

- med et særlig fokus på sikkerhet

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Digitale trusler og muligheter
Digitale trusler og muligheter

Tid og sted

23. mars 2022, 16:15 – 18:30

Litteraturhuset, Østre Skostredet 5, 5017 Bergen, Norway

Om arrangementet

De digitale mulighetene er overveldende. Ukentlig kan vi lese om virksomheter som får til mye gjennom effektiv bruk av IT, men også om selskap som lider store økonomiske- og omdømmemessige tap som følge av angrep og hacking. 

Norske styrer har tradisjonelt sett på den digitale sfæren som administrasjonens domene, og lent seg tungt på disse. Når både oppsiden og nedsiden øker må også styrene i større grad forholde seg til IT, og vite hvilke spørsmål de må stille sin virksomhet.

Styreakademiet ønsker i den sammenheng velkommen til møte om digitale trusler og muligheter, spesielt rettet mot norske styrer.

Med oss får vi Tarjei Alvær Heggernes fra BI og styrenestor Arne Selvik som er dagsaktuelle med utgivelsen av boken Den digitale Styreverden hvor de samler nettopp den mest sentrale kompetansen ethvert styremedlem bør ha om den digitale sfæren. Etter god kritikk i Finansavisen ser vi frem til å høre dem drøfte sentrale IT-tema for styret.  Vi får også besøk av Chris Dale, den anerkjente og energiske sikkerhetseksperten som bistår myndigheter og virksomheter i både inn- og utland. Chris Dale vil konkret fortelle oss om trendbildet innen digitale angrep, og hvordan man bør jobbe preventivt for å mitigere angrep, og ikke minst hva man bør gjøre når man først blir angrepet.  For dem som ønsker det blir det anledning til å treffes for et glass og en matbit i etterkant.

Billetter

 • Medlem

  kr 0,00
  Salget ble avsluttet
 • Ikke medlem

  kr 350,00
  +Tjenestegebyr på kr 8,75
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Del arrangementet:

bottom of page